(Afstudeer)stage: Internationale sales plan

Wil jij stage lopen binnen Sales waarbij je er meteen echt toe doet? Waarbij je de vrijheid krijgt om dat wat je geleerd hebt meteen in de praktijk te brengen? Niet in een afgebakend takenpakket maar binnen alle aspecten van de internationale sales?

Dan hebben we voor jou de stage, die straks ook nog goed op je CV staat!

DESQ heeft zich de afgelopen jaren sterk internationaal ontwikkeld. Van 10 naar 22 export landen in 5 jaar! Nu wordt tijd om deze klanten verder uit te bouwen en de samenwerkingen te intensiveren. Om de Sales Manager daarbij te ondersteunen zijn wij opzoek naar een:

International Sales Stagiair

Functieomschrijving
Je bent onderdeel van het sales team en zal als stagiair zelfstandig contacten onderhouden met prospects en bestaande relaties binnen Europa.

Jouw uitdaging
Je onderhoudt contacten met internationale prospects en onze bestaande relaties.
Je analyseert de afzetgegevens in een land en doet voorstellen omtrent de uitbreiding van assortimenten bij onze bestaande relaties.
Samen met onze relaties werk je activeringsplannen, marketing promoties e.d. uit.
Voor markten waar we nog niet actief zijn werk je aan een marketing entree strategy.
Na een gedegen marktonderzoek, stel een plan op hoe de prospects te benaderen. Daarna ga je daarmee ook aan de slag.
In  principe betreft dit een meeloop stage. Maar indien er gezocht wordt naar een afstudeerstage zou ook een Internationaal Marketing Plan voor de introductie op één van de grote afzetmarkten in Europa mogelijk zijn. 

Wie zoeken we?
Een student die een hbo opleiding volgt, bij voorkeur in de richting Commerciële Economie, Bedrijfskunde of Accountmanagement.
Iemand die de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst.
Iemand met affiniteit voor internationaal zakendoen

Wat bieden we?
Een stage bij een ambitieus, internationaal georiënteerd familiebedrijf, waarbij geen dag hetzelfde is. Je komt terecht in een groep hardwerkende collega’s die samenwerken in een informele omgeving.
Met bereikbare en enthousiaste begeleiding, zodat jij je eventuele leerdoelen kunt behalen.
Verder bieden we een leuke passende stagevergoeding.
Kortom, een unieke kans om te starten en ervaring op te doen binnen de internationale sales activiteiten.

Over DESQ
Bij DESQ ontwikkelen we onderscheidende producten, betaalbaar en breed toegankelijk, waarmee mensen zich prettig voelen met en op hun werk. Door  het gebruiksgemak, de hoogwaardige specificaties en het mooie design. We zijn dynamisch, creatief en doen alles net even anders en beter!

DESQ is een internationaal georiënteerd familiebedrijf, opgericht in 1987.  DESQ-producten worden in meer dan 22 landen in Europa verkocht.
Productontwikkeling, design, verkoop, logistiek, marketing en customer service gebeurt allemaal vanuit Zeewolde.In onze thuismarkt, de BeNeLux, distribueren en bouwen we ook andere sterke merken op basis van exclusiviteit.

DESQ International / Eenspan 38 / NL 3897AL ZEEWOLDE / T: +31 (0)36 5471080 / www.desq.eu

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

© 2023 · Desq B.V.