Bedankt voor uw bezoek aan de Paperworld 2019!


Het was geweldig om je te ontmoeten op PaperWorld 2019!

Bedankt voor uw bezoek aan Paperworld 2019 in Frankfurt. Erg leuk om de mogelijkheid te hebben om met je te praten over ons groeiende bedrijf, ons innovatieve en sterke Nederlandse DESQ-merk en om je onze nieuwe en andere veelbelovende items te laten zien.


DESQ. Feel good @ work!


Bestsellers

Onze klanten kozen onze producten vanwege het gebruiksgemak, de hoogwaardige specificaties en het onderscheidende en mooie ontwerp. Zie bijvoorbeeld ons brede assortiment monitor- en laptopstandaards en individueel instelbare monitorarmen (1 of 2 schermen) om op de juiste positie en op de meest optimale hoogte te werken. Of onze prachtige nieuwe planborden met afgeronde hoeken, met een dun aluminium frame en onze zeer praktische TO DO - Lijst Bord. Niet te vergeten onze innovatieve papiervernietigers en lamineermachines, een brede reeks voetsteunen en verschillende mooie conferentiemappen.


Nieuw

Tegenwoordig hebben veel werkende mensen rugpijn door een slechte houding. Om extra lendensteun te bieden en de wervelkolom in natuurlijke vorm te ondersteunen, heeft DESQ een reeks van 4 verschillende rugkussens ontwikkeld:
  • Gevleugelde kussens voor ondersteuning van lage rug en lenden
  • Gebogen kussen voor een natuurlijke houding van de ruggengraat
  • Lendenrollen om pijn in de onderrug te verlichtenUw bezoek aan onze stand was hopelijk een kans om uw succes volgend jaar te vergroten.


DESQ. Een zeker anders merk.

Meer nieuwsFeel good @ work.


Graag ontmoeten we u persoonlijk op Paperworld 2019!


Bedankt voor uw bezoek aan Paperworld 2018!


Thank you for visiting Paperworld 2018!

© 2024 · Desq B.V.