Commercieel Administratief Medewerker

20-24 uur

16-09-2021

Staat bij jou klanttevredenheid op nummer 1? Hou je van afwisseling en doe je graag meerdere dingen tegelijk?

Kom dan onze binnendienst versterken!

Door verschuivingen in de organisatie en de internationale groei van het bedrijf zijn we voor DESQ International op zoek naar een:

Commercieel Administratief Medewerk(st)er (20 - 24 uur p/w)

Wie zoeken we?

Als ideale kandidaat ben je enthousiast en daadkrachtig, een echte doener met een positieve werkhouding die snel kan schakelen.

Je hebt affiniteit met internationaal en online zaken doen.

Je hebt 1 tot 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en een afgeronde MBO opleiding.

Naast goede beheersing van de Nederlandse taal spreek je meerdere talen, minimaal Engels en bij voorkeur ook Frans en/of Duits. 

Energiek, leergierig, nauwkeurig en stressbestendig zijn stuk voor stuk eigenschappen die jou tot een succesvolle medewerker maken.

Functieomschrijving

Je bent onderdeel van het binnendienst team en een belangrijke contactpersoon voor een grote groep klanten in Europa. Je adviseert en informeert ze telefonisch, per e-mail / chat en verzorgt het orderproces. 

Jouw uitdaging

Je onderhoudt het contact met onze klanten omtrent het gehele orderproces. Je verwerkt de orders, bevestigt ze, hebt contact met het magazijn omtrent uitleveringen, verzorgt (internationaal) transport en uiteindelijk verzorg je de facturatie.

Je informeert onze klanten omtrent nieuwe producten of promoties en verwerkt hun informatieaanvragen via e-mail en telefoon.

Je hebt intensief contact met onze account managers. Je schakelt ze in bij kansen die je signaleert en ondersteunt daar waar nodig.

Wat bieden we?

Een baan bij een ambitieus, internationaal georiënteerd familiebedrijf, waar geen dag hetzelfde is. Je komt terecht in een groep hardwerkende collega’s die samenwerken in een informele omgeving.

Je hebt de mogelijkheid om uren flexibel in te delen (bijvoorbeeld o.b.v. schooltijden).

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden én denk je dat juist jij geschikt bent voor deze functie? Stuur dan jouw CV en motivatie via vacature@desq.nl! Voor vragen kan je contact opnemen met Brigitte Nauta - Engelsman, 036 5471080.

Over DESQ

Bij DESQ ontwikkelen we onderscheidende producten, betaalbaar en breed toegankelijk, waarmee mensen zich prettig voelen met en op hun werk. Door  het gebruiksgemak, de hoogwaardige specificaties en het mooie design. We zijn dynamisch, creatief en doen alles net even anders en beter!

DESQ is een internationaal georiënteerd familiebedrijf, opgericht in 1987.  DESQ-producten worden in meer dan 22 landen in Europa verkocht.

Productontwikkeling, design, verkoop, logistiek, marketing en customer service gebeurt allemaal vanuit Zeewolde.

In onze thuismarkt, de BeNeLux, distribueren en bouwen we ook andere sterke merken op basis van exclusiviteit.

DESQ International / Eenspan 38 / NL 3897AL ZEEWOLDE / T: +31 (0)36 5471080 / www.desq.eu

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

© 2023 · Desq B.V.