Junior BRAND MANAGER Outdoor & Fotografie

Door de groei van de organisatie zijn we voor DESQ International op zoek naar:

Een gedreven en daadkrachtige Junior BRAND MANAGER Outdoor & Fotografie.

 

Jouw nieuwe uitdaging

Als Junior Brand Manager ben je verantwoordelijk om de verschillende merken op de juiste wijze in de BENELUX te positioneren. Jij houdt je met de andere professionals van brand management en marketingcommunicatie bezig met alles omtrent de merkstrategie, marketingcommunicatie, content en beeldmateriaal. Jouw kennis en ervaring, sterke gedrevenheid en goede communicatievaardigheden stellen je in staat de merken naar een hoger niveau te tillen. Je past je snel aan de organisatie aan maar brengt duidelijk en zelfverzekerd jouw eigen mening en ideeën in. De uitdaging ligt voor jou in een succesvolle ontwikkeling en coördinatie van communicatiematerialen zoals (digitale) advertenties, catalogi, presentaties, persberichten, e-mailings, POS-materiaal, online support en content management. Daarnaast vind jij het fantastisch om onderscheidende en effectieve marketingacties te bedenken, zowel off- als online. Bij een productintroductie bepaal je samen met het management de distributiestrategie en het introductieplan.

 

Functie-eisen

 • Om succesvol te zijn, beschik je over 1-3 jaar werkervaring als (Junior) Brand Manager of (Junior) Product Manager en heb je een HBO/WO opleiding afgerond en marketingkennis op NIMA B niveau.
 • Je hebt voldoende kennis en ervaring met online marketing.
 • Naast de Nederlandse taal beheers je de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift, en beheers je de Franse en/of Duitse taal voldoende goed.
 • Energiek, pro-actief, positief, creatief, innovatief, daadkrachtig, resultaatgericht, verantwoordelijk en stressbestendig zijn stuk voor stuk eigenschappen die jou tot een succesvolle medewerker maken.
 • Je werkt zelfstandig maar bent ook een echte team player.
 • Je bent zelf startend, oplossingsgericht en wilt het verschil maken.
 • Je hebt uitstekende planning-, organisatie- en time management vaardigheden
 • Naast strategisch inzicht heb je een hands-on-mentaliteit

 

 

Feel good with DESQ

DESQ is een internationaal handelsbedrijf dat bouwt aan sterke, onderscheidende merken met assortimenten waarmee mensen zich goed voelen met en op het werk (DESQ Work) én in hun vrije tijd (DESQ Lifestyle). DESQ producten worden in 20 landen verkocht.

Onze klanten zijn resellers zoals retailers, speciaalzaken, groothandels en online resellers / platforms.

DESQ bestaat uit een hecht team van ervaren professionals die graag het verschil maken. Mensen die hun vak kennen, maar nog belangrijker die van hun vak houden. Mensen die vanuit hun talenten, hun kracht én enthousiasme bouwen aan een sterk merk, en zich daarbij continue afvragen waar de markt en haar spelers behoefte aan hebben.

 

Wat biedt DESQ International?

 • Werken met merken en producten die het verschil maken.
 • Afwisselende, uitdagende en ondernemende baan in een groeiend internationaal bedrijf.
 • Voldoende vrijheid om de functie helemaal eigen te maken.
 • Een team georiënteerde organisatie met een open en informele bedrijfscultuur .
 • Ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden Internationaal Brand Manager.
 • Marktconform salaris.

 

 

Ben je energiek, communicatief vaardig en vind je het leuk om bij een internationaal, dynamisch en groeiend bedrijf te werken? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe aanwinst! Solliciteer nu direct!

 

Stuur jouw CV en motivatie via vacature@desq.nl! Voor vragen kan je contact opnemen met Brigitte Nauta-Engelsman, 036 5471080.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

DESQ International / Eenspan 38 / NL 3897AL ZEEWOLDE / T: +31 (0)36 5471080 / E: sales@desq.nl / www.desq.benelux.nl / www.desq.eu

 

© 2020 · Desq B.V.