Commercieel Administratief Medewerk(st)er (24 uur p/w)

DESQ is een internationaal handelsbedrijf dat bouwt aan sterke, onderscheidende merken met assortimenten waarmee mensen zich goed voelen met en op het werk (DESQ Work) én in hun vrije tijd (DESQ Lifestyle). DESQ producten worden in 20 landen verkocht.

DESQ bestaat uit een hecht team van ervaren professionals die graag het verschil maken. Mensen die hun vak kennen, maar nog belangrijker die van hun vak houden. Mensen die vanuit hun talenten, hun kracht én enthousiasme bouwen aan een sterk merk, en zich daarbij continue afvragen waar de markt en haar spelers behoefte aan hebben. Door verschuivingen in de organisatie en door de groei van het bedrijf zijn we voor DESQ International op zoek naar een:

Enthousiaste én daadkrachtige Commercieel administratief Medewerk(st)er (24 uur p/w)
 
Houd jij van afwisseling, werk je met de juiste focus en kan je twee dingen tegelijk? Ben je enthousiast, communicatie vaardig, servicegericht en wil je zowel de externe als de interne klant tevreden houden? Solliciteer dan direct!
 

Functieomschrijving

Jij bent een belangrijke contactpersoon voor een grote groep klanten binnen de BENELUX, maar ook voor onze distributeurs in Europa. Je adviseert en informeert ze en verzorgt het orderproces. Je werkt samen in een team van twee binnendienst- en twee buitendienstmedewerkers.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Je verzorgt het gehele orderproces. Je voert orders in, bevestigt ze, hebt contact met het magazijn omtrent uitleveringen en verzorgt de facturatie.
 • Je verwerkt informatieaanvragen, e-mail e.d.
 • Je hebt contact met onze buitendienst. Je schakelt ze in, bij prospects, en ondersteunt daar waar nodig.

 

Functie-eisen

 • Als ideale kandidaat beschik je over 1 tot 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en heb je een afgeronde MBO opleiding.
 • Je bent energiek, leergierig, nauwkeurig, daadkrachtig en stressbestendig.
 • Je bent zeer klant- en oplossingsgericht en beschikt over goede commerciële vaardigheden en hebt een prettige telefoonstem.
 • Je spreekt je talen, minimaal Engels en bij voorkeur ook Frans en/of Duits.

 

Wat biedt DESQ International?

 • Afwisselende en ondernemende baan in een groeiend internationaal bedrijf.
 • Leuke, informele en dynamische werkomgeving.
 • Werken met merken en producten die het verschil maken.
 • Mogelijkheid om uren flexibel in te delen (bijvoorbeeld o.b.v. schooltijden).

 

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden én denk je de enthousiaste en doortastende spil van onze organisatie te kunnen worden? Stuur dan voor 1 oktober a.s. jouw CV en motivatie via vacature@desq.nl! Voor vragen kan je contact opnemen met Brigitte Nauta-Engelsman, 036 5471080.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

DESQ International / Eenspan 38 / NL 3897AL ZEEWOLDE / T: +31 (0)36 5471080 / E: sales@desq.nl / www.desq.benelux.nl / www.desq.eu

© 2020 · Desq B.V.