Grafische Vormgever (24 uur p/w)

DESQ is een internationaal handelsbedrijf dat bouwt aan sterke, onderscheidende merken met assortimenten waarmee mensen zich goed voelen met en op het werk (DESQ Work) én in hun vrije tijd (DESQ Lifestyle). DESQ producten worden in 20 landen verkocht.

DESQ bestaat uit een hecht team van ervaren professionals die graag het verschil maken. Mensen die hun vak kennen, maar nog belangrijker die van hun vak houden. Mensen die vanuit hun talenten, hun kracht én enthousiasme bouwen aan een sterk merk, en zich daarbij continue afvragen waar de markt en haar spelers behoefte aan hebben.  Door verschuivingen in de organisatie en door de groei van het bedrijf zijn we voor DESQ International op zoek naar:

Een energieke en daadkrachtige Grafische Vormgever (24 uur p/w) met een sterke affiniteit voor marketing.

 

Ben jij het creatieve hart van onze organisatie? Ben je positief, communicatief vaardig en vind je het leuk om bij een dynamisch bedrijf te werken? Solliciteer dan nu direct!

 

Functieomschrijving

Als grafisch vormgever werk je op de afdeling marketing en ben je verantwoordelijk voor de vormgeving en ontwikkeling van alle off- en online communicatiemiddelen die het onderscheid maken in de markten waarin DESQ actief is. Hierbij ondersteun je de diverse afdelingen binnen het bedrijf, zoals (product) management en sales. Verras ons bij het maken van presentaties die zichzelf verkopen, sales sheets die de accountmanagers ondersteunen, verpakkingen die in het schap het verschil maken, effectieve e-mailings en productbrochures. Ook productfotografie behoort tot jouw takenpakket.

Naast de offline activiteiten vind jij het een leuke uitdaging, en heb je de kennis en ervaring, om met DESQ juist ook online aanwezig te zijn. Graag zien we dat jij eigen ideeën inbrengt en met collega’s spart om zo tot een nog beter resultaat te komen.

 

Functie-eisen

  • Als ideale kandidaat beschik je over 1-3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en heb je een afgeronde MBO/HBO opleiding in de grafische vormgeving.
  • Met Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe inDesign en Powerpoint heb je voldoende ervaring.
  • Je bent energiek, creatief en innovatief, leergierig, daadkrachtig, resultaatgericht en stressbestendig.
  • Je werkt graag zelfstandig maar bent ook een echte team player.
  • Je bent oplossingsgericht en wilt het verschil maken.

 

Wat biedt DESQ International?

  • Afwisselende, creatieve en ondernemende baan in een groeiend internationaal bedrijf
  • Leuke, informele en dynamische werkomgeving
  • Werken met merken en producten die het verschil maken
  • Mogelijkheid om uren flexibel in te delen (bijvoorbeeld o.b.v. schooltijden)

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden én denk je het creatieve hart van onze organisatie te kunnen worden? Stuur dan voor 3 juni a.s. jouw CV en motivatie via vacature@desq.nl! Voor vragen kan je contact opnemen met Brigitte Nauta-Engelsman, 036 5471080.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

DESQ International / Eenspan 38 / NL 3897AL ZEEWOLDE / T: +31 (0)36 5471080 / E: sales@desq.nl / www.desq.benelux.nl / www.desq.eu

© 2019 · Desq B.V.