Junior PRODUCT DESIGNER

Wil jij starten in een Product Design functie waarbij je er meteen echt toe doet ? Waarbij je de vrijheid krijgt om dat wat je geleerd hebt meteen in de praktijk te brengen? Niet in een afgebakend takenpakket maar binnen alle aspecten van Product Design?

Kom dan ons marketing team versterken!

Voor de verdere groei en ontwikkeling van het DESQ merk, vormen we een jong en gedreven marketing team, dat gezamenlijk inhoud gaat geven aan vernieuwing en verbreding van het DESQ assortiment.  Het team bestaat uit een Product Manager, Grafisch Vormgever en tevens zijn wij opzoek naar een:

Junior PRODUCT DESIGNER

(32 – 40 uur)

Functieomschrijving

Je bent onderdeel van het marketing team en zal verantwoordelijk zijn voor de vormgeving van alle nieuwe producten waar mensen blij van worden op of met hun werk. Tevens zullen we in de loop van 2022 een start maken met assortiment voor Outdoor en Lifestyle.

Jouw uitdaging

Je werkt nieuwe producten uit, van het idee naar ontwerp, zorgt ervoor dat dit haalbaar/maakbaar is voor de fabrieken.

Je gaat aan de slag met bestaande producten en kijkt naar verbeterpunten en communiceert deze met de fabrieken.

Je staat in direct contact met fabrieken in Azië en Europa omtrent de producten.

Je komt met ideeën om de nieuwste trends te presenteren, zowel intern als extern.

Je beoordeelt, keurt monsters en geeft terugkoppeling aan  de fabrieken.

Wie zoeken we?

Product Design staat bij ons nog in de kinderschoenen. Juist dat spreekt je aan,  je bent ondernemend en zelfstartend en ziet de uitdaging om met ons mee te groeien in deze ontwikkeling.

Je hebt HBO werk en/of denkniveau (Geen HBO maar wel de ambitie? Verras ons!)

Je hebt ervaring met 3D tekenen en communicatief tekenen.

Naast de Nederlandse taal beheers je de Engelse taal uitstekend in woord en schrift.

Je werkt zelfstandig maar bent ook een echte team player.

Creatief, resultaatgericht, verantwoordelijk en stressbestendig zijn stuk voor stuk eigenschappen die jou tot een succesvolle medewerker maken.

Beheersing van oa. Adobe Illustrator, Photoshop en/of Indesign

Wat bieden we?

Een baan bij een ambitieus, internationaal georiënteerd familiebedrijf, waarbij geen dag hetzelfde is. Je komt terecht in een groep hardwerkende collega’s die samenwerken in een informele omgeving.

Kortom, een unieke kans om te starten op een product design functie en meteen onderdeel te zijn bij het volledige ontwikkelproces. Hoe mooi is het om producten in heel Europa in online/offline winkels te zien die je zelf ontwikkeld hebt!

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden én denk je dat je de geschikte persoon bent voor deze functie? Stuur dan jouw CV en motivatie via vacature@desq.nl! Voor vragen kan je contact opnemen met Brigitte Nauta - Engelsman, 036 5471080.

Over DESQ

Bij DESQ ontwikkelen we onderscheidende producten, betaalbaar en breed toegankelijk, waarmee mensen zich prettig voelen met en op hun werk. Door  het gebruiksgemak, de hoogwaardige specificaties en het mooie design. We zijn dynamisch, creatief en doen alles net even anders en beter!

DESQ is een internationaal georiënteerd familiebedrijf, opgericht in 1987.  DESQ-producten worden in meer dan 22 landen in Europa verkocht.

Productontwikkeling, design, verkoop, logistiek, marketing en customer service gebeurt allemaal vanuit Zeewolde.

In onze thuismarkt, de BeNeLux, distribueren en bouwen we ook andere sterke merken op basis van exclusiviteit.

DESQ International / Eenspan 38 / NL 3897AL ZEEWOLDE / T: +31 (0)36 5471080 / www.desq.eu

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

© 2023 · Desq B.V.