Junior PRODUCT MANAGER

Wil jij starten in een Marketing functie waarbij je er meteen echt toe doet ? Waarbij je de vrijheid krijgt om dat wat je geleerd hebt meteen in de praktijk te brengen? Niet in een afgebakend takenpakket maar binnen alle aspecten van Internationale Product Marketing?

Kom dan ons marketing team versterken!

Voor de verdere groei en ontwikkeling van het DESQ merk, vormen we een jong en gedreven marketing team, dat gezamenlijk inhoud gaat geven aan vernieuwing en verbreding van het DESQ assortiment.  Het team bestaat uit een Product Designer, Grafisch Vormgever en tevens zijn wij opzoek naar een fulltime :

Junior PRODUCT MANAGER

(32 – 40 uur)

Functieomschrijving

Je bent onderdeel van het marketing team en zal betrokken zijn bij de ontwikkeling van nieuwe assortimenten.

Jouw uitdaging

Je verzorgt marktanalyses en-onderzoek, je bent in contact met onze klanten in Europa voor het verkrijgen van marktinformatie. Je ziet kansen en vertaalt dit naar input voor onze productontwikkeling.

Je komt met ideeën om de nieuwste trends te presenteren, zowel intern als extern.

Je houdt contact met fabrieken in Azië en Europa omtrent nieuwe producten.

Je beoordeelt, keurt monsters en geeft terugkoppeling aan  de fabrieken.

Samen met de Content Manager kijk je naar mogelijkheden voor optimalisatie van content.

Je maakt plannen voor productintroducties en werkt deze uit.

Je bedenkt en werkt promotiemateriaal, POS ed. zowel offline als online, uit.

Wie zoeken we?

Als Product Manager bruis je van de ideeën ben en je een echte doener met een positieve werkhouding die snel kan schakelen.

Je hebt HBO werk en/of denkniveau (Geen HBO maar wel de ambitie? Verras ons!)

Naast de Nederlandse taal beheers je de Engelse taal uitstekend in woord en schrift.

Je bent zelf startend, oplossingsgericht en wilt het verschil maken.

Energiek, resultaatgericht, verantwoordelijk en stressbestendig zijn stuk voor stuk eigenschappen die jou tot een succesvolle medewerker maken.

Wat bieden we?

Een baan bij een ambitieus, internationaal georiënteerd familiebedrijf, waarbij geen dag hetzelfde is. Je komt terecht in een groep hardwerkende collega’s die samenwerken in een informele omgeving.

Kortom, een unieke kans om te starten op een product management functie en meteen betrokken te zijn bij het volledige ontwikkelproces. Hoe mooi is het om producten in heel Europa in online/offline winkels te zien waarvan je zelf de initiator bent geweest en hebt meegewerkt aan de gehele productontwikkelingsproces!

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden én denk je de geschikte persoon bent voor deze functie? Stuur dan jouw CV en motivatie via vacature@desq.nl! Voor vragen kan je contact opnemen met Brigitte Nauta - Engelsman, 036 5471080.

Over DESQ

Bij DESQ ontwikkelen we onderscheidende producten, betaalbaar en breed toegankelijk, waarmee mensen zich prettig voelen met en op hun werk. Door  het gebruiksgemak, de hoogwaardige specificaties en het mooie design. We zijn dynamisch, creatief en doen alles net even anders en beter!

DESQ is een internationaal georiënteerd familiebedrijf, opgericht in 1987.  DESQ-producten worden in meer dan 22 landen in Europa verkocht.

Productontwikkeling, design, verkoop, logistiek, marketing en customer service gebeurt allemaal vanuit Zeewolde.

In onze thuismarkt, de BeNeLux, distribueren en bouwen we ook andere sterke merken op basis van exclusiviteit.

DESQ International / Eenspan 38 / NL 3897AL ZEEWOLDE / T: +31 (0)36 5471080 / www.desq.euAcquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

© 2023 · Desq B.V.